28 Eylül 2013 Cumartesi

"YENİLİKTE MÜKEMMELİYET (EXCELLENCE İN INNOVATİON) ÖDÜLÜ'NE HAK KAZANDI.

Borusan Makina'dan yapılan açıklamada, Borusan Makina  Kazakistan'ın, yedek parça takip sistemi yenilikçi Product Link teknolojisiyle bölgede kalıcı ve uzun soluklu yatırımlarına devam edeceğini bir kez daha göstermiş olduğu belirtildi.
BorusanMakina  Kazakistan Ülke Direktörü Özgür Günaydın da konuya ilişkin değerlendirmesinde, şunları kaydetti:
"Kazakistan'daki müşterilerimize periyodik bakım anlaşmalarından, geniş kapsamlı toplam bakım onarım anlaşmalarına kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktayız. Krize rağmen bölgedeki yatırımlarımızı durdurmadık. Karaganda'daki Komponent Yenileme Merkezi (CRC-Component Rebuild Center) inşaatımız devam ediyor. Bunun yanı sıra Kazakistan'daki bütün tesislerimizde CAT'in standartlarına uygun olarak servis hizmetlerimize devam ediyoruz. Varvarinskoe madeninde bulunan tesisimiz bu değerlendirmeler sonucunda, en üst seviye olan 5 Yıldız seviyesine ulaşmıştır. BDT ülkelerinde bu seviyede olan tek tesistir. 2008 yılında yine BDT ülkelerinde tek olan S.O.S. yağ analiz laboratuvarını kurduk. Bu laboratuvarda iş makine leri komponentlerinin, motorların yağ analizleri yapılmakta ve muhtemel arızalar oluşmadan tespit edilebilmektedir. En son yaptığımız Product Link araç takip sistemimiz ise geniş makine parkı olan şirketlerin yedek parça stok ve yönetim maliyetlerini azaltmayı hedefliyor. Tüm bu yatırımlarımızın iki yıl üst üste Am-Cam (American Chamber of Commerce) tarafından Yenilikte Mükemmeliyet (Excellence In Innovation) ödülünü kazanması bizleri tarifsiz ölçüde heyecanlandırıyor."
Şirket CAT markası dışında Kazakistan ve Kırgızistan'da Terex maden ekskavatörleri, Metso kırıcıları, Kenworth kamyonları ile AGCO Challenger tarım makinelerinin temsilciliğini de yapıyor.

Verilen bilgiye göre, Kazakistan'da 22 lokasyonda faaliyet gösteren Borusan Makina Kazakistan, 400'e yakın çalışanı ile madencilik, genel inşaat, tarım, güç sistemleri iş kollarında ünite satış, yedek parça ve servis hizmetlerini Kazakistan'ın her köşesinde devam ettiriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder