16 Eylül 2013 Pazartesi

ATC ATEŞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE MAKİNELERİ

Sorularımıza geçmeden önce firmanızdan kısaca bahseder misiniz?

2010 yılında kurulan firmamız Eskişehir ve bölgesinde NACHI (Made in JAPAN) rulmanları bölge bayiliği, endüstriyel ürünlerin satışı, çözüm ortaklığı alanlarında kalite ve müşteri odaklı faaliyet göstermektedir. Bölgesinde kalitesini kanıtlamış NACHI (Made in JAPAN) rulmanlarını endüstriyel alanlarda faaliyet gösteren büyük kuruluşlara tedarik ve teknik destekle ekonomi, kalite yaratarak firmalara doğru ve hızlı çözüm üretmektedir. Bununla beraber şirketimizin diğer bir ana konusu da kaynaklı parça ve ekipman imalatları alnında da bölgede faaliyet gösteren endüstriyel kuruluşlarımıza hizmet vermektir.

Firmanızın bünyesinde hangi faaliyetler gösteriliyor, müşterilerinize hangi ürün ve hizmetleri sunuyorsunuz?


Firmamızın ana ürünü dünyada kendi kalitesini kanıtlayarak marka olmayı başarmış NACHI (Made in JAPAN) rulmanlarıdır. Böl
gemizde faaliyet gösteren tüm büyük işletmelere rulmanlar konusunda hizmet vermekteyiz. Bununla beraber marka kalitesi olan endüstriyel ürünlerle ilgili ( rulman, yatak, zincir dişli, zincir, kayış, kaplin, kasnak ve lineer guruplar) olarak bölgede tüm firmalara satış ve teknik hizmet vermektedir. 

Hizmet sunduğunuz sektörler hangileridir?

Satışını yaptığımız rulman ve endüstriyel ürünler tüm sanayii ve Kobilerde kullanılan genel amaçlı ürünler olduğundan çok geniş yelpazede tüm alanda kullanılmaktadır. NACHI Rulmanları özellikle zorlu çalışma koşullarında yüksek performans göstermesinden dolayı Türkiye’deki tüm büyük sanayii kuruluşlarında onaylı rulman olarak kullanılmaktadır.

Eskişehir’de olmak firmanıza ne tür avantajlar/dezavantajlar sağlıyor?

Eskişehir, Türkiye’nin sanayii alanında parlayan yeni yıldızı. Bu noktada birçok yatırım bölgemize gelmekte bu da bizim hedef ve potansiyel anlamda müşteri portföyümüzü genişletmektedir. Bu durum bizim için büyük avantaj yaratmakta. ATC olarak, Eskişehir bölgesinde olmanın herhangi bir dezavantaj oluşturduğunu söyleyemem. Bu nokta genişleyerek büyüyen bir sanayii şehri, bizim için büyük bir pazar.

Sektörde problem olarak nelerle karşılaşıyorsunuz?

Sektörümüz sadece al-sat mantığıyla değerlendirilse de gelişen ve yenilenen teknolojiyle müşterilerimize teknik aynı zamanda da mühendislik alanında çözümleme ve hizmet vermemiz gerekmektedir. Bu noktada Türkiye’de bayisi olduğumuz Saygılı Rulman ve firmamız bu konuya gösterdiği önem ve sağladığımız mühendislik hizmetiyle sürekli müşterilerimizin yanındayız. 
Kısa ve uzun vadede hayata geçirmeyi düşündüğünüz projeleri bizimle paylaşır mısınız?

Öncelikle, firma olarak bölgedeki satış ağımızı genişleterek, NACHI markasının bölgedeki adını ve kalitesini sağlamlaştırmak istiyoruz. Bununla ilgili olarak gerekli olan tüm faaliyetleri profesyonelce planlayarak, bölgedeki payımızı arttırıp hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.

Son olarak eklemek istedikleriniz varsa onları da öğrenebilir miyiz?

Hizmet verdiğimiz tüm işletmeler, firmamız için değerlidir. Amacımız, kaliteden ödün vermeden ekonomi anlamında firmalarımıza aynı istikrarla fayda sağlayan bir firma olup, sadece ürün satmak değil teknik anlamda da firmaları yalnız bırakmadan hizmet vermektir. Bunun içinde, firmamız aynı müşteri odaklı görüşünü ilk açıldığı günden itibaren değiştirmeden uygulamakta. ATC, bu görüşü bundan sonrada uygulamaya devam edecektir.


2012 firmanız açısından nasıl geçti, yılın son çeyreğinde neler bekliyorsunuz?


2012 yılı sonu itibariyle hem satış hem de imalatla uğraşan bir firma olarak 
piyasalardaki nakit darlığı ve ticari güvenin sarsıldığı düşünülse de, ihracatla dünyadaki gelişmeler izlendiğinde Türkiye’nin ve bizim bölgemizde faaliyet gösteren firmaların 2012’nin sonlarını daha iyi geçirerek hedeflerine ulaşacağını ümit ediyorum. 2011 yılına göre firmamız sürekli olarak gelişen ve genişleyen bir grafik çizmekte olup düzenli ve sağlam büyümeyle 2011 yılına göre daha iyi olacağını düşünüyoruz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder