3 Eylül 2013 Salı

MİNİ YÜKLEYİCİLER

Standart olarak 110 litre / dakika hidrolik yağ çıkışı kapasitesine sahip olan Gehl V400 mini yükleyici, High Flow modeliyle 155 litre / dakika ataşman yağ kapasitesini rahatlıkla karşılayabilmektedir. 14×17,5 Heavy Duty lastiklerle birlikte yol tutuşu oldukça yüksektir.
GEHL Mini Yükleyiciler KALE MAKİNA Güvencesiyle  Türkiye de Lider Konumda. Dünyanın en güçlü mini yükleyicisi: Gehl V400 99 HP Cummins marka dizel motora sahip olan Gehl V400 mini yükleyici, 1.814 kg yük kaldırma kapasitesine sahiptir ve yük devirme yüksekliği 3.650 mm ‘dir.
Dikey kaldırma (Vertical Lift Path) tipindeki bom kolu sayesinde yüklemeler ve yük boşaltmalar oldukça kolay bir hale getirilmiştir. Çerçevesiz bombeli cam ile görüş artırılmıştır. Ataşman yağ çıkışları bom aralarından bom üzerine taşınarak daha kolay bir kullanım elde edilmiştir.
 Standart olarak ayak gaz pedalına, 2 hızlı sürüş sistemine ve Dual Joystick kollara sahip olan Gehl V400 mini yükleyici, yeni seri Seviye II kabini ve yeni tasarlanmış bir kokpite sahiptir. 
2012 yılının dördüncü çeyreğinde lansmanı gerçekleştirilecek olan Gehl V400 mini yükleyici, özellikle dar alanlardaki yüksek kapasiteli ve zorlu çalışma koşullarında görev almaya hazırdır.

İstanbul – Tuzla’da, satış ve servis hizmeti sunan KALE Makina, bünyesindeki satış ve servis elemanlarıyla Türkiye’nin tüm noktalarına aynı kalitede ve hızlılıkta, koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesiyle hizmet vermektedir. İstanbul – Tuzla’da 3500 m2 alanda satış, stok ve servis hizmetleri sunan KALE etkin ve eğitimli mühendis ve teknisyen kadrosuyla tüm müşterilerinin ticari ve teknik taleplerine yanıt vermektedir. Kale Makina Pazarlama A.Ş. firması 2006 yılından beri Gehl Ekipmanların Türkiye Yetkili Distribütörüdür ve Atlas Copco, Ausa ve Kubota markalarını aynı çatı altında lider bir pozisyonda tutmaktadır. Türkiye’de 7 bölgeye 30′dan fazla yetkili servisi ile satış sonrası hizmet vermektedir.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xpbATrAdfU0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder