25 Eylül 2013 Çarşamba

HURDA İHALESİ

MKE'den hurda ihalesi      
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda İşletmesi Müdürlüğü, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası muhtelif hurda malzemeyi kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle satışa çıkardı.

Satış, 1-8-15-22 ve 29 Haziran 2010 tarihlerinde saat 14.00'te Ankara merkezde gerçekleştirilecek.

Hurda satışı ihalesine katılmak isteyenler şartnameyi, Ankara'da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğü, İstanbul'da Bölge Müdürlüğü ile Kırıkkale, Aliağa/İzmir ve Seymen/İzmit MKE Hurda Müdürlüklerinden temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar Ankara'da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama vE Satış Müdürlüğüne verilecek.

Söz konusu ihale ile ayıklanması ekonomik olmayan malzemeler, alüminyum alpek kablo, bilgisayar ve fotokopi makinası parçaları, büyük tip klima ve soğutucu makinası, çelik tombak ve bakır karışık talaşı, çapa ve zinciri, devre kesici, deniz aracı, diesel ve benzinli motor, elektrik elektronik malzeme, muhtelif araç ve parçaları, enerji kablosu dış kılıfı, elektrik sayacı, fiber tekne, inşaat demiri, komprasör, kesici aletler, kaynak makinası, karkas vasfında dış lastik, muhtelif iş makinesi, muhtelif alüminyum ve alüminyum talaşı, motorbisiklet-bisiklet, pik, paslanmaz, su kulesi, tır dorsesi, tezgah, traktör ve traktör römorku, tarım aletleri, yağlı tip trafo hurdaları satılacak.

-MKE MÜHİMMAT FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ-

Söz konusu ihale ile 15 bin adet fosfatsız ve kaplamasız M2 60 milimetre kuyruk komplesi, 2 bin 200 adet fosfatsız ve kaplamasız 81 milimetre M3 kuyruk komplesi imal ettirilecek.

Bu arada MKE Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü, 60 ve 81 milimetre kuyruk komplesini imal ettirecek.

Açık ihale usulü ile 3 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da müdürlükte yapılacak olan ihaleye ait şartname aynı yerden satın alınabilecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder