27 Eylül 2013 Cuma

HMF-HYUNDAİ ORTAKLIĞI

HMF Makina’nın dünyadaki ilk distribütörlerinden biri olduğu Hyundai İş Makinaları, bu yıl Türkiye’deki 20. yılını kutluyor. Türkiye’de kendi alanında bilinirliği en yüksek seviyedeki markalardan biri olan Hyundai İş Makinaları, 20 yıldır Türkiye’nin inşasında görev alıyor. 
Hyundai İş Makinaları’nın Türkiye’deki temsilcisi HMF Makina, 17 Eylül Salı gecesi, Hyundai İş Makinaları’nın Türkiye’deki 20. yılını kutlamak üzere bir davet düzenledi. HMF Makina ve Hyundai İş Makinaları arasında uzun yıllardır devam eden başarılı işbirliğinin de kutlandığı geceye HMF Makina çalışanlarının yanı sıra bayileri, müşterileri ve iş ortakları da katıldı. Geceye katılmak üzere Türkiye’ye gelen Hyundai Heavy Industries Başkan ve COO’su Byeong-Ku Choe yaptığı konuşmada “HMF ve Hyundai Heavy Industries arasında 20 yılını dolduran güçlü ortaklığımız için tebrik ve takdirlerimi iletiyorum. Ortak anlayışımız ve karşılıklı güven sayesinde 20 yıldır bu ortaklığı devam ettiriyoruz. HMF, dünyadaki en iyi distribütörlerimizden birisi olarak, Hyundai Heavy Industries ile verimli ve başarılı bir ortaklığı gerçekleştirmek için tüm yetkinliğe ve müşteri odaklı, etik ve güvenilir stratejilere sahiptir” dedi. Konuşmasında Kore Savaşı’nda Türkiye’nin ülkesine verdiği desteğe de değinen Choe, “Sizlere, fedakarlıklarınızdan ve yardımlarınızdan dolayı minnettarız ve hep hatırlayacağız” dedi. 
Gecede söz alan HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar ise, “HMF Makina olarak, Hyundai İş Makinalarının ilk distribütörlerinin arasında yer alıyoruz. Uzun yıllardır kurduğumuz güçlü satış ve satış sonrası hizmet ağımızla müşterilerimize Hyundai İş Makinalarını ulaştırıyoruz. HMF’nin etkin satış kadrosu ve servisi ile Hyundai araştırma geliştirme merkezi arasındaki güçlü iletişim sayesinde, Türkiye pazarı için iş makinaları tasarlandı ve üretildi. HL780-9 Marble ve ilk olarak Türkiye’de kentsel dönüşümde kullanılmak için üretilen R380LC-9 Demolition bunun en güzel örnekleri oldu” dedi. Öztoygar sözlerine şöyle devam etti: “HMF – Hyundai, iş makinaları sektöründe, Türkiye’de bilinirliği en yüksek seviyede olan markalardan biri konumunda. Uzun yıllardır kendi ürün gruplarında toplam satış adetlerinde ilk 3’te olmayı başarabilmiş bir marka. Önümüzdeki yıllarda da artan pazar payı ile pazar liderliğini hedefliyor ve bulunduğumuz tüm pazar pazarlarda lider konuma gelmek için çalışıyoruz. Hyundai İş Makinaları ile birlikte hem Türkiye’de sunduğumuz model alternatiflerini arttırıyor hem de yeni ürün gruplarını hızla Türkiye pazarına sunuyoruz. Geçtiğimiz aylarda Hyundai toprak ve yama silindirleri ve Türkiye’deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkım ekskavatörü ilk kez bu yıl pazara sunuldu. “Misafirlere Made in Korea kitabı hediye edildi” 
Gecede, ayrıca, Hyundai İş Makinaları’nın Türkiye’deki 20. yılı anısına, HMF Makina tarafından Türkçe’ye çevrilen, Hyundai’nin kurucusu Chung Ju Yung’un sıra dışı biyografisinin kaleme alındığı “Made in Korea” kitabı davetlilere hediye edildi. Kitap, Chung Ju Yung’un Hyundai’yi kurmasının ve Güney Kore’nin, Chung gibi girişimciler sayesinde büyümesinin ve gelişiminin hikayesini anlatıyor. Kitap, HMF’nin, 20 yıllık haklı gururunun bir simgesi olarak 20. yıl anısına özel olarak hazırlandı. 

Önümüzdeki yıllarda da Hyundai bekoloder ve greyderlerin pazara sunulmasını planlıyoruz.”
Konuşmalar ve plaket törenin ardından sahneye çıkan Işın Karaca konuklara doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı. Hyundai Heavy Industries Başkan ve COO’su Byeong-Ku Choe ve HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar’ın 20. yıl pastasını kestiği gece müzik ve eğlence ile son buldu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder