24 Ağustos 2013 Cumartesi

WALTER TÜRKİYE SEKTÖRDE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

İstanbul, Kasım 2011 - Son geliştirilen kesici takım teknolojilerinin Türkiye pazarındaki tanıtımında büyük önem taşıyan ve artık bir gelenek haline gelen Walter Müşteri Günleri kapsamında, bu yıl Ankara ve İstanbul olmak üzere iki ayrı organizasyon düzenleyen Walter Türkiye, beş yüzü aşkın katılımcıyı ağırladı. 

30 Eylülde Ankara Rixos Otelinde, 21 Ekimde İstanbul Titanic Business Otelinde verilen davetlerde yeni nesil torna uçlarından, kesici takım yönetimine kadar birçok yenilikler müşterilerin beğenisine sunuldu. İstanbuldaki davet öncesi birde basın toplantısı veren
Türkiye Genel Müdürü Fatih Çelik ve Batı Avrupa Satış Direktörü François Birklé, geniş ürün yelpazesinden üretim tesislerine, branşlara yönelik çözüm ortaklığından Walter’in global faliyetlerine kadar kapsamlı bir şirket tanıtımı sunarken, bir yandan da basın çalışanlarının sorularını yanıtladılar. 

Sunumlar için son hazırlıkların tamamlanmasının ardından, ihtişamlı fuaye alanlarında verilen kokteyllerde misafirlerini tek tek karşılayan Walter ekibi, keyifli bir atmosferde davetliler ile tanışma ve sohbet etme imkanı da buldu. 

Pazardaki şüphesiz en başarılı kesici takım malzemelerinden biri olan Tiger•tec® Silver ailesine torna uçlarının da eklenmesi ile Eylülde Almanyanın Hannover kentinde düzenlenen uluslararası EMO fuarında büyük yankı uyandıran Walter, yeni nesil torna uçları ile 
Türkiyede’de ilgi odağı oldu. İstanbul’daki davette proje ve uygulama mühendisi Saygın Bakır eşliğinde tanıtımı bizzat sunan torna grubu ürün müdürü Gerd Kussmaul, eşsiz Tiger•tec® Silver CVD-kaplamasının yeni geometriler ile birleşmesiyle sağlanan yüzde 75’e varan performans artışı ile çeliğin tornalanmasının daha verimli hale geldiğini ve proses güvenirliğinin arttığını açıkladı. Torna uçlarının yanı sıra, yeni kanal açma teknolojilerine de değinen Kussmaul, sunumu ile büyük ilgi gördü. Ardından Key Account sorumlusu Erkan Demirci’nin hazırlayıp sunduğu ‘EMO Highlights’ ile Walter standlarında yer alan diğer yeni ürünler ve Walter’in AR-GE çalışmalarındaki üstün başarısını göz önüne getiren gelecek teknolojileri tanıtıldı. Verilen kahve molasının ardından toplantının ikinci bölümünde Walter Multiply markası altında sunulan kesici takım yönetimi çözümleri ele alındı. Örneğin, Walter Productivity Services (WPS) ile işleme verimliliği arttırılarak, daha düşük parça maliyeti hedefleniyor. Bunun için özel olarak geliştirilmiş ve 2011 yılında tamamen yenilenmiş olan Walter Multiply Vending Machine ( Otomatik takım yönetim sistemi) canlı bir gösteride Multiply ürün müdürü Manuel Dunst tarafından müşterilere tanıtıldı. 

Bir yıl içerisinde İstanbul, Ankara, 
Bursa, İzmir ve Konya’da yedi ayrı müşteri günü düzenleyen ve yaklaşık 1200 konuğu ağırlayan Walter Türkiye, etkin tanıtım yöntemi ile önemli bir başarı elde etti. Pazardaki şirket ve marka bilinirliğini arttırmanın yanı sıra, müşteri günlerinde daha yoğun ve etkili iletişim kurma imkanı sağlanıyor. Müşterilere yeni geliştirilen üstün teknolojilerin sunulması ve özellikle Almanya merkezden davet edilen konuşmacılarla tanışma fırsatı verilmesi, Walter adına pozitif bir imaj yaratırken, aradaki bağları güçlendiriyor.

Ürün tanıtımlarının ardından konukların heyecan ile beklediği akşam programına geçildi. Gala mönüsü servisi başlar başlamaz, bir açılış konuşması yapan Fatih Çelik, katılımlarından dolayı konuklara yürekten teşekkür ederken, Walter’e gösterilen büyük ilgi karşısındaki memnuniyetini dile getirdi. Performansları ile geceyi renklendiren canlı müzik gruplarına misafirlerinde eşlik etmesi ile birlikte hem Ankara’da hem İstanbul’da tam anlamıyla bir şölen havası yaratıldı. Kimi zaman coşkulu, kimi zaman hüzünlü türküler hep bir ağızdan söylendi, artan tempo ile dans pistinde halaylar çekildi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder