20 Ağustos 2013 Salı

SİEMENS, WIN’12 FUARI’NDA

Siemens, Türkiye ve içinde bulunduğu bölgenin endüstri dünyasını bir araya getiren WIN’12 Fuarı’nda yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor. İki ayrı stand ile fuara katılan Siemens, etkinliğin en büyük alanına sahip firma olarak dikkat çekiyor. Siemens, WIN’12’de farklı sektörlere yönelik verimlilik odaklı çözümlerini ziyaretçiler ve katılımcılarla paylaşmaya hazırlanıyor. Enerji verimliliğine yönelik ürün ve çözümleriyle dünyanın sürdürülebilirliğine katkıda bulunan Siemens, yenilikçi yaklaşımlarını WIN’12 Fuarı’nda geniş bir portföy sergilemeye hazırlanıyor. 

Geleceğin enerji yönetim metodu olarak tanımlanan Akıllı Şebekeler’in sunduğu avantajların sergileneceği Siemens standında, üretkenlik değerlerini yükseltici sürdürülebilirlik odaklı çözümler bir arada bulunacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine fuarın en ilgi çeken alanı olması beklenen Siemens standında mevcut ürün ve çözümlerin yanında Türkiye’de ilk kez tanıtılacak olan ürün ve teknolojiler de yerini alacak. 

WIN’12’de geçtiğimiz yıl olduğu gibi iki farklı standla fuarda yerini alacak olan Siemens, 2 no’lu salondaki 300 metrekarelik standında endüstriye yönelik enerji verimliliği odaklı otomasyon ve hız kontrol sistemleri ile RFID çözümlerini tanıtırken, yine aynı salonda Simatic ailesinin farklı üyeleri hakkında ziyaretçilere bilgi verilecek. Sunduğu otomasyon çözümleriyle binalardaki konfor ve enerji verimlilik oranlarını yükselten Bina Teknolojileri bölümünün de bulunacağı Siemens standında, Türkiye’nin 
ihracatına katkıda bulunan orta gerilim panolarının yanı sıra alçak gerilim pano sistemleri de sergilenecek. 2 no’lu salonun hemen girişinde yer alacak olan Siemens standında ayrıca, endüstriyel otomasyon eğitimleri veren SITRAIN, enerji verimliliği konusunda eğitim veren Siemens Akademi ve enerji sektörüne yönelik eğitimlere başlayan yeni Power Academy de yerini alacak. 
Akıllı Şebekeler’deki tüm yenilikler 1 no’lu salonda 
Geçtiğimiz yıl yalnızca Siemens standlarının değil, fuar genelinin de en çok ilgi gören Akıllı Şebekeler’deki son yenilikler de yine 1 no’lu salonda bulunuyor. Siemens’in Ar-Ge çalışmalarının önemli bir bölümünü Türkiye’de gerçekleştirdiği Akıllı Şebekeler için kurulan yeni Ar-Ge Merkezi hakkında detayların paylaşılacağı alanda ayrıca enerji verimliliği odaklı bina teknolojileri uygulamaları ile petrol ve gaz sektörüne yönelik Siemens’in yeni sunduğu ürünler tanıtılacak. Üretkenlik ve enerji verimliliği sağlayan Bina Teknolojileri çözümlerinin yer aldığı bu özel salon, Siemens’in Altyapı ve Şehirler Sektörü altında sunduğu yenilikçi çözümleri de içerecek. Gebze’de üretimi gerçekleştirilen ve dünya genelinde 80 ülkeye ihraç edilen orta gerilim panoları ile buna uygun ürün ve çözümlerin de yerini alacağı Siemens WIN’12 özel salonunun fuarın en çok ziyaret edilen salonu olması bekleniyor. 

Profesyoneller için özel seminer alanları 
Siemens, her yıl olduğu gibi bu yıl da teknik detayları özel hazırladığı seminer alanlarında ziyaretçilerle paylaşacak. 1 no’lu salonda oluşturulan özel seminer odaları haricinde fuar toplantı salonlarındaki panellerde de yerini alacak olan Siemens uzmanları, WIN’12 Fuarı’nda sunulan ürün ve teknolojiler hakkında kapsamlı bilgi paylaşımı gerçekleştirecek. 

Fuar alanından canlı yayın 
Siemens, fuar alanını ziyaret edemeyenler içinse canlı yayın dahil olmak üzere özel hazırlıklar yapıyor. Gün boyu fuar alanında gerçekleştirilecek çekimler Mobility Channel üzerinden televizyon izleyicileriyle paylaşılırken, bu çekimler arasında Siemens yetkilileriyle yapılmış özel röportajlar da bulunacak. Yapılan çekimler ayrıca WIN’12 Fuarı için özel olarak hazırlanan siemens.com.tr/win12 adresinden ve Siemens’in Facebook ve Twitter’daki sosyal medya kanallarında da yerini alacak.

Genç ziyaretçiler için özel hazırlık 
Fuarı ziyaret eden ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen teknik lise öğrencilerinin konuları daha iyi anlaması için özel bir hazırlık yapan Siemens, bu amaçla fuar alanına özel cihazlar getiriyor. 1 no’lu salonda bulunan özel simulatör ve Playmotion ekipmanları, Siemens teknolojilerinin günlük yaşamımızda aslında ne kadar fazla alanda kullanıldığını net bir şekilde gözler önüne serecek. Simulatör deneyimi yaşayan katılımcılar bu özel ortamın sunduğu farklı boyutlarla eğlenceli ve bilgilendirici bir yolculuğa çıkarken, fuar alanına getirilecek olan dev dokunmatik ekran ise Siemens ürün ve çözümlerini tanımak isteyenlerin beğenisine sunulacak. 1 no’lu salonda bulunan ve Siemens teknolojileriyle geliştirilen hibrid Ford Transit Cargo ise, sahip olduğu özelliklerle çevreci bir aracın nasıl olması gerektiğine dair bilgi alınmasını sağlayacak. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder