21 Ağustos 2013 Çarşamba

BLASER SWİSSLUBE, ÜRÜN KALİTESİYLE SEKTÖRDE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Dünya çapında 83 şirketi, 4 üretim tesisi bulunan ve Türkiye’de 5.yılını tamamlayan Blaser Swisslube, ürün kalitesiyle sektörde adından söz ettiriyor. Blaser Swisslube Türkiye Genel Müdürü Hayrettin Kulgat yapmış oldukları çalışmalar ve sektöre ilişkin gelişmeler hakkında bizleri bilgilendirdi.

2011 yılı ve 2012 beklentileri 

Biz her sene büyüyen bir şirketiz. 2011 yılını bir önceki yıla oranla ciddi bir büyüme ile kapattık. Türkiye ekonomisinin genel olarak güçlü olması ve Avrupa’daki durgunluktan çok fazla etkilenmemiş olmasının bu duruma önemli katkısı oldu. 2012 yılından beklentimiz ise Avrupa ülkelerinde yaşanacak gelişmelere bağlı diyebiliriz. Avrupa ülkelerinin geneline baktığımız zaman Türkiye onlara nazaran çok daha iyi konumda ama birde şunu görmek lazım. Almanya’yı baz alarak konuşalım: Almanya’nın ekonomik verileri yüksek olarak biliniyor.Ama neye göre? Bu ülkenin alt yapı hazırlanmış ve sabit. Birçok anlamda gelişimini tamamlamış.Türkiye’de eksiklerimiz çok ve bu eksikleri devamlı tamamlamaya çalışıyoruz. Haliyle oradaki büyüme rakamları bize göre daha yüksek oluyor. Fakat diğer AB ülkelerinin çoğuna göre iyi durumda olduğumuzu da söylemek gerekiyor.

Blaser Swisslube Türkiye


 Blaser Swisslube Türkiye 2007 yılında kuruldu ve faal olmaya başladı. Türkiye’de 5.yılını tamamlamakta ama ana tarihi 1936 yılıdır. Dünyanın dört bir çapında 83 şirketi bulunmaktadır. 4üretim tesisi var ve bunlar İsviçre Ana Merkez olmak üzere Amerika, Çin ve Hindistan. Ürün ve hizmet anlamında daha çok metal işleme sektöründe, metal işleme tedarikini sağlamak. Tabi ki bizi burada rakiplerimizden ayıran bir durum var ise; biz direk çözüme odaklanıp soruna yönelik çözüm bulmak için özen gösteriyoruz. Şuan markamız Türkiye’de çok ciddiye alınan, herkes tarafından tanınan ve rakiplerimiz tarafından da son nokta denilen bir marka konumundadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder