21 Ağustos 2013 Çarşamba

2M KABLO KALİTE VE GÜVENİLİRLİĞİNİ DESTEKLEDİ

1993 yılında kurulan ve ilk günden itibaren kaliteli ürün üretimi ve değişen endüstri ihtiyaçlarına uygun çalışmalar yapan 2M Kablo, “Alçak gerilim kabloları tasarımı ve üretimi” faaliyeti kapsamında OHSAS 18001 Belgesi almaya hak kazandı. 

Alçak gerilim kablolarını 2MKAB; ses ve video kablolarını LOOKAB; yangına dayanıklı kabloları ise FireKab markaları altında birleştiren firma, ulusal ve uluslararası standartlara göre ürettiği ürünlerin yanı sıra, özel müşteri şartnameleri ve isteklerine göre de üretimler yapıyor. Cirosunun 40’ını ihraç eden 2MKABLO, 
ihracattaki başarısını 2008 yılında İstanbul Ticaret Odası tarafından layık görüldüğü “En Başarılı İhracatçı” ödülü ile de tescilledi. İstanbul’daki Perpa Ticaret Merkezi’nde yurtiçi satış merkezi, Ankara’da satış ofisi, Antalya ve İzmir’de satış noktaları bulunuyor. Ayrıca Moskova’da 2005 yılından itibaren bir satış ofisi, depo ve stoklarıyla hizmet veriyor. 

İş sağlığı ve iş güvenliği yönetim sistem sertifikası: OHSAS 18001 
2011 yılı sonunda alçak gerilim kabloları grubunda, OHSAS 18001’ı alarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda sektöründe güvenirliğini ispat eden firma, çalışmalarına OHSAS 18001 güvencesiyle devam ediyor. 
İşletmelerde karşılaşılan en önemli insan kaynakları sorunlarından biri, çalışanların emniyetli ve sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olmamalarıdır. İşletmelerin daha iyi rekabet koşullarına ulaşabilmesi için çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konusunda planlı ve sistemli çalışmalar yürütmeleri gerekmektedir. Bu nedenle 2M KABLO, işyerinde çalışanların sağlığını ve güvenliğini etkileyebilecek uygulamaların sistematik olarak kontrol altında tutulmasını öngören OHSAS 18001 standardını şirket olarak benimseyen ve akredite bir kuruluş tarafından denetlenerek OHSAS 18001 belgesini aldı.

2M KABLO Sistem Yönetim Müdürü Özlem Kolege; OHSAS 18001 bir yandan kuruluşların yasal standartlarla olan uyumunu gösterirken öte yandan iş ortamının sürekli iyileştirilmesi sayesinde işyerindeki üretkenliği ve verimi arttıran bir belge olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda belgenin 2012 stratejileri açısından firmayı besleyerek daha da üretken olmasını sağladığını vurguluyor.

2M KABLO yenilikçi ürünlerle sektördeki öncülüğü sürdürüyor. 
Ürün yelpazesine her ay ortalama 70 adet yeni çeşidin katılmasıyla yenilikçi anlayışını sürekli koruyan 2MKABLO, bu sayının yaklaşık 15’lik bölümünü özel ürünler için ayırıyor. 

Üretimin 40’ını ihraç eden 2MKABLO’nun 
ihracat yaptığı ülkelerden bazıları; Fransa, İngiltere, Almanya, İsviçre, Hollanda, Danimarka, Portekiz, K.İrlanda, Kanada, Rusya, Bulgaristan, Slovenya, Slovekya, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Makedonya, Macaristan, Sırbistan, Arnavutluk, Gürcistan, Özbekistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Irak, İran, Suriye, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Sudan, Yunanistan, Malta, KKTC, Pakistan, Mısır, Umman, Kuveyt, Meksika, Vietnam, Tayland olarak sıralanabilir.. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder