25 Kasım 2013 Pazartesi

NEOGÖLPARK'IN TEMEL ATMA TÖRENİ

Yapı sektöründe yenilikçi yaklaşımları ve seçkin projeleriyle tanınan Neo Yapı, ev sahiplerine doğa kadar doğal, ayrıcalıklı bir yaşam sunan, Bolluca'da temellerini attığı NeoGölpark İstanbul projesine yeni dâhil olan Akasya Park'ı ve yeni alınan arazi ile daha da büyüyen Kiraz dalı Mahallesi'nin temel atma törenini keyifli bir organizasyonla kutladı.
Organizasyona Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, başkan yardımcısı Melik Genç gibi önemli isimler katılırken, Neo Yapı'dan ev sahibi olanlar da çocukları ile beraber bu renkli etkinlikte yer aldı.
5. mahalle olarak projelendirilen Cevizlik Mahallesi'nin de çok yakında hayata geçirileceğinin müjdesi duyurulurken, temeli atılan yeni Kiraz dalı Mahallesi evi de organizasyon sırasında sahibini buldu.
Neo Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın temel atma töreni konuşmasında NeoGölpark İstanbul Evleri projesi kapsamında Bolluca bölgesinde 100.000 ağaç dikiminin gerçekleştirildiğini, bu ağaçların da bakıma ve korumaya alındığının bilgisini paylaştı.

Çocukların 100 adet çam fidanı da diktiği bu organizasyon, Yeni şehir İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü ile daha da değerlenen Bolluca'ya kendi doğasıyla sahip çıkmak, doğal bir yaşam sunmak adına da oldukça önemli bir misyona aracılık etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder