7 Aralık 2013 Cumartesi

ERMAKSAN KALİTESİ

Dünyanın en köklü fuarlarından biri olan Uluslararası Mühendislik Fuarı (International Engineering Fair), 7-11 Ekim 2013 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Brno şehrinde yapıldı.
Sac işleme makineleri sektöründe 48 yıllık tecrübesiyle dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiren Ermaksan, son teknoloji ürünlerini, MSV 2013 Fuarı’nda sektör temsilcileriyle buluşturdu. Alanında uzman mühendislerden oluşan Ar-Ge Merkezi ve çalışanlarıyla yenilikçi teknolojiler ilkesiyle sektördeki yerini her geçen gün daha da güçlendiren Ermaksan, çevreye duyarlı politikalar, müşteri beklentilerini karşılayan ve kaynakların etkin kullanımıyla ürettiği makinelerini, Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentindeki Uluslararası Mühendislik Fuarı’nda sergiledi.
Ermaksan’ın MSV Fuarı’na son 6 yıldır katıldığını anımsatan Ermaksan Genel Müdürü Ahmet Özkayan, firma olarak CO2 ve fiber lazer kesim teknolojisi, plazma kesim, panç pres, abkant pres, giyotin makas ve kombine makas ürün gamlarında hizmet verdiklerine işaret ederek, “126 metrekarelik standımızda fiber lazer kesim makinemizi ve abkant presimizi sergileyerek fuarda Türk makine sektörünün ulaştığı noktayı vurgulamak istedik. Bu doğrultuda son teknoloji ürünümüz fiber lazer kesim makinesi ve kalitesi tüm dünyaca kanıtlanmış olan Türk abkant presini bir kez daha sektör temsilcileriyle buluşturduk” dedi.
Özkayan, Çek Cumhuriyeti’nde zaten belli bir pazar paylarının bulunduğunu, MSV Fuarı ile Çek pazarındaki paylarını daha da artırmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Fuarda birçok olumlu neticelenen ikili görüşmeler yaptık. Potansiyel iş fırsatlarının yanı sıra standımızı Türkiye Ekonomi Bakan Yardımcısı Erdoğan Sever, Çek Ekonomi Bakanı, Kazakistan Ekonomi Bakanı, Çek Mühendisler Birliği Başkanı gibi birçok siyasetçi, bürokrat ve gazeteci de ziyaret etti. Dolayısıyla fuar hem tanıtım hem de potansiyel iş imkânları açısından beklentilerimizi karşıladı” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder