31 Temmuz 2013 Çarşamba

DAHA FAZLA ÜRETKENLİK, DAHA YÜKSEK ENERJİ VERİMLİLİĞİ REXROTH ÜRÜN VE SİSTEMLERİYLE GERÇEKLEŞİYOR

Rexroth ile pozitif enerji dengesi garanti 

Zorlu koşullara özel üretilmiş ürün ve çözümlerle Rexroth, mobil ekipman ve ticari araçların daha az yakıt tüketimini sağlıyor. Daha düşük yakıt tüketimi de aynı zamanda egzoz gazı emisyonlarını azaltıyor. Endüstriyel üretim süreçlerinden mobil uygulamalara kadar gerçekleşen enerji üretiminde pozitif bir enerji dengesini garanti ediyor. 

Rexroth, güçlü dişli kutuları ve tahrik çözümleriyle rüzgar, güneş ve marin enerji sistemlerinin verimliliğini sürdürülebilir şekilde artırarak, kaynakların dikkatli kullanımına katkıda bulunuyor. 

Aynı zamanda Rexroth, çevre açısından zararlı olan karbondioksit (CO2) emisyonlarının elektrik üretimi esnasında azaltılmasında da önemli rol oynuyor.


Makine ve sistem serilerinde enerji maliyetlerinin toplam maliyet içinde yüzde 90’lara kadar varan oranda paya sahip olması, işletmeleri yüksek enerji verimliliği arayışına yöneltiyor. Tahrik ve kontrol teknolojileri alanında dünyanın önde gelen firmalarından olan Bosch Rexroth, ürün ve sistemleriyle üretkenliği aynı seviyede tutarken, enerjinin daha verimli kullanımı ve daha düşük enerji tüketimi için fırsatlar sunuyor. 

Rexroth enerji faktörleri, yenilenebilir enerjileri kazanmak üzere fabrika otomasyonu ve endüstriyel uygulamalardan mobil uygulamalara kadar tüm sistemlerde büyük role sahip bulunuyor. 

Tahrik ve kontrol teknolojileri alanında 500.000’den fazla müşteriye özel çözümler sunan Bosch Rexroth, ürün ve sistemleriyle, endüstriyel uygulamalarda üretkenlik seviyesini aynı seviyede tutarken, enerjinin daha verimli kullanımını sağlıyor. Bu sayede, tüm makine kullanım süresince oluşan toplam sahip olma maliyeti düşerken, birim maliyetlere de doğrudan olumlu etki söz konusu oluyor. 

Rexroth’un üretimde hazır ürün ve teknolojileri kullanması nedeniyle, makine imalatçıları ve kullanıcıları bu ürün ve teknolojileri, yeni tasarımlara veya kurulu makinelere hızlı bir şekilde uyarlayabiliyorlar. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder