12 Temmuz 2013 Cuma

KİLİTLİ PARKE MAKİNASI İMALATI

      Beysanmak bünyesinde gerçekleşen kilitli parke makinası imalatı işlemlerinin her aşamasında deneyim sahibi teknik elemanlar yer almaktadır. Ayrıca üretim sonrasında da deneyimli teknik personelimiz tarafından kullanıma hazır teslim edilmektedir. Ürün teslimi sonrasında da teknik servis elemanlarımız, her türlü soru ve problemleriniz karşısında eğitimli seviyede olduğu için sorunlarınızı en kısa sürede çözümlemek ilkelerimiz arasında en önemli yere sahiptir
     Kilitli parke makinası  imalatında Beyazlı group firması olarak, sektöründe Beysanmak markası ile hizmet vermekteyiz. Üretmekte olduğumuz kilitli parke makinaları  manuel ve auto olmak üzere 2 seçenek halinde satışa sunulmaktadır. Ayrıca PRS400 PRS600 PRS800 PRS1000 ve PRS1200 olmak üzere kilitli parke makinası  imalatı seçeneklerimiz mevcuttur. Beysanmak bünyesinde kilitli parke makinası imalatı tamamen CE standartlarına uygun olarak gerçekleşmektedir.
     Günümüzde firmamız hem yeni kilitli parke makinası  imalatı ‘nda BEY-SAN-MAK olarak, hem de ikinci el kilitli parke makinası  imalatı sektörüne PRESMAC olarak gerek fiyatları, gerek teknik ve satış stratejisi olarak şeffaf bir anlayışının olması sebebi ile pazardan hedeflediği payı almanın haklı gururunu yaşamaktadır.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder