25 Temmuz 2013 Perşembe

TAM SENTETİK MOBİL SHC GEAR YAĞLARINI EXXONMOBİL PİYASAYA SÜRDÜ

     ExxonMobil Lubricants & Petroleum Specialties Şirketi, Mobil SHC Gear serisi olarak bilinen yeni yüksek performanslı, tam sentetik endüstriyel dişli yağları serisini pazara sunduğunu duyurdu. Yeni Mobil SHC Gear yağları serisi demir çelik sektörünün, petrol ve doğalgaz işletmelerinin ve zorlu koşullarda çalışan diğer tesislerin arıza duruş ve çalışmama süresini azaltmasına ve üretkenliği en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir. 
• Mobil SHC Gear yağları yağ değiştirme aralıkları altı kata kadar uzatıyor 
• Siemens, Mobil SHC Gear yağlarının Flender dişli kutularında kullanımını onaylıyor 
• Mobil SHC Gear yağları metal yüzeylerde oluşan (mikropiting) metal yorgunluğuna karşı yüksek seviyede direnç sunuyor 


     Yüksek performanslı sentetik yağ markası Mobil SHC’nin en son üyesi olan Mobil SHC Gear yağları klasik dişli yağları kimyalarına göre bir dizi performans avantajları sunacak şekilde ustalıkla formüle edilmiştir. Örneğin, bu serinin yüksek oksidasyon direnci, özellikle yüksek çalışma sıcaklıklarında çalışırken, standart mineral dişli ve yatak yağlarına göre altı kata kadar daha uzun yağ ömrü sağlamaktadır. Buna ilaveten, Mobil SHC Gear yağları ayrıca mükemmel su tutma özellikleri, erozyon yorgunluğuna karşı üstün direnç, gelişmiş conta uyumluluğu ve olağanüstü kesme dayanımı sergilemektedir. 

     ExxonMobil, Mobil SHC markası global marka müdürü Mike Hawkins, “Dişli kutusu teknolojisi ilerlemesini sürdürdükçe giderek artan sayıda şirket, dişli kutusu yatırımlarını korumak için yeni Mobil SHC Gear yağları gibi daha yüksek performanslı, uzun ömürlü sentetik yağlar arıyor,” diye konuştu. “ExxonMobil’in uygulamaya özgü olağanüstü uzmanlığı ve önde gelen Orijinal Ekipman Üreticileri (OEM) ile ilişkileri sayesinde, yeni SHC Gear yağlarının müşterilerimize ekipman çalışmama süresini azaltmada, bakım maliyetlerini en aza indirmede ve üretkenliği en üst düzeye çıkarmada yardımcı olacak en ileri teknolojiyi sergilemesini sağladık.” 


    Yeni Mobil SHC yağları, endüstriyel dişli kutusu uygulamalarının pek çoğunu kapsayan bir alanda, değerli enerji verimliliği yararları sağlamaktadır. İstatistiksel olarak onaylanmış laboratuar testleri ve saha denemelerinde, Mobil SHC Gear sıvıları geleneksel yağlara göre 3.6’ya kadar enerji tasarrufu sergilemiştir. Mobil SHC Gear yağları Flender dişli kutularında kullanım için Siemens tarafından onaylanmaktadır ve endüstriyel dişli kutusu uygulamalarında neredeyse diğer tüm başlıca endüstri ve OEM spesifikasyonlarını karşılamakta veya aşmaktadır. 

     “Petrol, doğalgaz ve demir-çelik gibi endüstrilerde planlanmamış çalışmama sürelerinin ilgili yüksek maliyetlerine bağlı olarak, müşterilerimizin planlanmamış üretim kesintilerini azaltma ve üretkenliği en üst düzeye çıkarma çabalarını nasıl destekleyebileceğimizi araştırıyoruz,” diye açıklıyor ExxonMobil Lubricants & Petroleum Specialties Şirketi, Avrupa Afrika Ortadoğu bölgesi, Endüstriyel Yağlar pazarlama müdürü Andrea Jacobsen.
     
“Mobil SHC Gear serisi ağır yükler ve yüksek çalışma sıcaklıkları gibi zorlu koşullarda ekipmanların çalışması için ideal koruma sağlamak üzere geliştirilmiştir.” 

Halen, Mobil SHC markalı sentetik yağlar 10,000’den fazla uygulamada kullanılmak üzere onaylanmıştır ve geniş bir endüstri yelpazesini kapsayan 2,200’den fazla uygulamada önde gelen OEM’lerin tek ya da öncelikli ürün tercihidir. 

    Mobil SHC markalı sentetik yağlar hakkında Mobil SHC Gear veya diğer Mobil markalı ürün ve hizmetler gibi ayrıntılı bilgi için lütfen mobilindustrial.com.tr adresine tıklayınız. 

Enerji verimliliği, dişli uygulamalarında aynı viskozite derecesine sahip geleneksel referans yağlara göre sadece sıvı performansı ile ilgilidir. Kullanılan teknoloji, sonsuz dişlide kontrollü koşullar altında test edildiğinde referans ürüne göre 3.6’ya kadar verim sağlamaktadır. Verimlilik artışı çalışma şartlarına ve uygulamaya bağlı olarak değişir. 


Mobil Endüstriyel Yağları hakkında 
Mobil Endüstriyel Yağlar’ın arkasındaki ekip başlıca endüstriyel ekipman imalatçılarına müşterilerinin motor ve makinelerini korumaları için gelişmiş ürünler sunarak, enerji verimliliğini artırırken en yüksek performans düzeyini elde etmelerine yardımcı olmaktadır. Bu özel global kurum güçlü dağıtım ağı sayesinde güvenilir bir yüksek kalitede yağ tedarikinin yanı sıra dünya çapındaki müşterilerine teknik uygulama uzmanlığı sağlamayı amaçlamaktadır.
Mobil ve Mobil SHC, Exxon Mobil Corporation'ın veya bağlı kuruluşlarından birinin ticari markalarıdır. 

ExxonMobil Lubricants and Petroleum Specialties Company 
ExxonMobil Lubricants and Petroleum Specialties Company dünyanın önde gelen yağ, asfalt ve özel ürünler pazarlama şirketidir ve dünyanın en büyük baz yağ üreticilerinden biridir. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder