12 Temmuz 2013 Cuma

İKİNCİ EL PARKE MAKİNASI

     Beyazlı group bünyesinde üretilen beton parke taşı makinasına verilen 2 yıl garanti hizmetini ikinci el olarak parke makinası olarak satışa sunulan parke makinalarına da vererek güvenirliğin sembolü olmuştur.  Beyazlı group bünyesinde Presmac ikinci el parke makinası manuel tam otomatik ve hidrolik olmak üzere ve 8lik 18lik ve 36lık seçenekleriyle hizmete sunulmaktadır. Beyazlı group bünyesinde ikinci el parke makinası sektöründe hizmet veren Presmac markamız uygun fiyat ve teknik destek ile sektörde güvenirliğin garantinin ve kalitenin simgesidir.
     İkinci el parke makinası  alanında beyazlı group ticari faaliyetlerimizden bir diğeridir. Beyazlı group olarak ikinci el parke makinası hizmetine 2009 yılında Beysanmak markasından tamamen bağımsız olarak kurulan Presmak markası başlangıç yapmıştır. Beyazlı group Presmac olarak inşaat ve yapı sektörüneikinci el parke makinası hizmeti sunmaktadır. Presmak ikinci el parke makinası  ürünlerini beyazlı group ikinci el parke makinası  garantisi ve güvencesiyle satışa sunmaktadır.Bu konuda 2009 yılında PRESMAC markası başlığı altında ikinci el parke makinası sektörüne ait firmamızı, yeni beton parke taşı makinaları üretim firmamız olan BEY-SAN-MAK’ tan tamamen ayrılarak bağımsız kendi teknik ekibi ile birlikte kurduk.

     Tüm bu çalışmalarımızın neticesinde beton parke taşı makinası  sektörüne ait gelen taleplerin yoğunluğu bizi ikinci el parke makinası  işini ayrı bir firma çatısı altında yapmaya, bu şekilde daha kurumsal, etkin ve kısa sürede sonuca ulaşabilir hale getirmeye sevk etmiştir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder