5 Ekim 2013 Cumartesi

MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ

Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) Kurumu Genel Müdürü Emekli Tümamiral İzzet Artunç, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet  Yiğiner'i Tandoğan Tesisleri'nde ziyaret etti. 
Ziyarette yaptığı açıklamada Ankaragücü'ne her türlü desteği, şartlar ve imkanlar dahilinde vermeye hazır olduklarını belirten Artunç, 2013-2014 sezonu için kombine kart alarak "Diriliş" kampanyasına da destek oldu.
Ankaragücü'nün kurumsal yapısının önemli derecede gelişme gösterdiğini kaydeden Artunç, "Bu yönetimin çabalarıyla Ankaragücü Spor Kulübü dinamik bir yapıya kavuştu. Bu gelişmelere paralel olarak başarının da geleceğine eminim" dedi.
Artunç, yeni sezonda takımın tüm maçlarını takip edeceğini de sözlerine ekledi.  
 Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet  Yiğiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra Artunç'a kulübün genel yapısı ile ilgili bilgi verdi.
Başkan Yiğiner, şunları ifade etti:
"MKE ve Ankaragücü birbirleriyle özdeşleşmiştir" diyen Yiğiner, "Hep beraber omuz omuza Ankaragücü'nü ayağa kaldıralım. Büyük marka değer olan kulübümüze sahip çıkalım ve onu yaşatalım. Özellikle MKE'nin desteğinize ihtiyacımız var. MKE'den artık maddi destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"Göreve geldiğimiz günden bu güne kulübün borçları her geçen gün azaldı ve kulübümüz adım adım kurumsal bir yapıya kavuştu. Ankaragücü, Türkiye'nin sahip olduğu çok önemli ve büyük bir değerdir. 103 yıllık tarihi başarılarla dolu MKE Ankaragücü Spor Kulübü eski parlak günlerine daha da güçlü olarak tekrar kavuşacaktır."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder