12 Ekim 2013 Cumartesi

12 BİN TON HURDA

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (Mkek), Kırıkkale Hurda Müdürlüğü tel örgülü açık saha parsellerinde bulunan 12 bin ton muhtelif demir çelik hurdasını 5 Ekim tarihinde ihaleye yoluyla satacak Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (Mkek),Kırıkkale Hurda Müdürlüğü tel örgülü açık saha parsellerinde bulunan 12 bin ton muhtelif demir çelik hurdasını 5 Ekim tarihinde ihaleye yoluyla satacak.
Hurda içerisinde yer alan ve teslimat esnasında çıkan araçların şaseleri kesilecek. Yığın içerisinde çıkacak olan diesel ve benzinli motorların blokları kırılacak. Teslimat esnasında parçalar halinde nakliyenin yapılabilmesi için malzemelerin kamyon kasasına girecek büyüklükte kesim-sökümüne izin verilecek. Kaporta ve hafif preslik demir-çeliklerin seyyar presle presleme işi yapılabilecek olup, preslenen malzemeler üretimine müteakip en geç 3 işgünü içerisinde götürülecek. Malzeme bulunduğu parsellerden alıcı firma tarafından kesim söküm, ayıklama ve tasnifi yapılarak, günlük yapılan üretim sahada biriktirilmeden bir ertesi gün kantardan geçirilerek teslim alınacak. 

MKEK'in hurda satış ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 12 bin ton muhtelif demir çelik hurdasının ihalesi 5 Ekim günü saat 14.00'da Kurum'un Ankara'daki Merkez binasında gerçekleştirilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder